Activiteitenverslag 2016

Page
Menu
News
FR
U bent hier:   Home > Events > April
FR

April


Aankoop en renovatie van een extra gebouw

In het kader van de territoriale hervorming worden er vijf nieuwe geografische sectoren gecreëerd. Deze zullen allemaal beschikken over één wijkcommissariaat dat 24u/24 en 7d/7 open is, maar ook nog over één of meer nabijheidsantennes. 

In dit kader werden werd de zone eigenaar van een nieuw gebouw, gelegen in de Versaillelaan te Neder-over-Heembeek, namelijk het gebouw van de vroegere Brusselse huisvestingsmaatschappij (GEBRUWO). Er waren echter renovatiewerken nodig aan het gebouw om dit aan te passen aan onze noden. Zodoende werd in april gestart met het dossier van de openbare aanbestedingen. De werken gingen van start eind 2016 en zullen afgerond worden in 2017.

In dit nieuwe gebouw zal de commissariaten van de 9ste afdeling, 10de afdeling en 11de afdeling groeperen, er zal echter nog een politieantenne in de 10de afdeling behouden blijven.

Elke geografische sector zal beschikken over polyvalente ploegen. Verder zijn er nog andere voordelen gebonden aan deze nieuwe politionele interventiedirecties ten opzichte van de voormalige wijkcommissariaten zijn. De nieuwe gebouwen zullen meer aan de verwachtingen van de burgers voldoen, er zal meer plaats zijn voor de burgers om met de wijkinspecteur van gedachten te wisselen en in dialoog te treden over niet-dringende problemen maar er zal ook gebruik gemaakt worden van nieuwe communicatie- en informaticamiddelen.

In de loop van 2016

Mei

www.polbru.be | Login